У Миколаєві для дітей зі статусом ВПО провели благодійні покази мультфільмів

У Миколаєві для дітей зі статусом ВПО провели благодійні покази мультфільмів

ФОТО: Агенція розвитку Миколаєва

У Миколаєві провели благодійний показ мультфільмів для дітей зі статусом ВПО.

Про це повідомляє пресслужба Агенції розвитку Миколаєва.

Для дітей, які мають статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО), провели 7 благодійних показів дитячих мультфільмів – "Панда Кунг-фу 4" та "Приборкувачка драконів". Майже 300 дітей разом із батьками сходили на сеанс

Впевнені, що діти весело провели час і їм сподобались мультфільми. Були щасливі подарувати дітям радість та незабутні враження! — повідомляють благодійники.

Благодійна подія організована за підтримки City Center ТРЦ, кінотеатр Multiplex та КУ ММР Агенція розвитку Миколаєва.

Також У Миколаєві завершується ремонт ліцею №55. Благодійники облаштовують укриття для дітей меблями та обладнанням. У рамках кампанії "До школи знов" разом з виданням "Українська правда" благодійники зібрали 4 мільйони для капітального ремонту підвального приміщення школи під бомбосховище.

Завдяки тисячам внесків читачів було зібрано 2 мільйони гривень, ще 2 мільйони безпосередньо на рахунок фонду savED надіслав благодійник. Крім того, 4 мільйони гривень задонатила інвестиційна компанія Dragon Capital, засновником якої є голлівудський актор та режисер Шон Пенн.

В рамках компаній "50 сонячних лікарень" у КНП "Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня" запрацювала гібридна сонячна електростанція.

128 фотоелектричних модулів потужністю 58,24 кВт забезпечить потреби в електропостачанні критично важливих відділів головного корпусу: операційного блоку, хірургічного відділення, відділення інтенсивної терапії, відділення для новонароджених та недоношених дітей, а також пологового будинку.

Раніше у Нідерландах провели збір благодійної допомоги для дітей Снігурівщини, які постраждали від війни. Щороку місцеві активісти організовують там благодійні заходи, а зібрані кошти спрямовують на добрі справи.

Також вони долучились до збору коштів на ремонт укриття в селі Центральне. В окупації село Центральне перебувало майже вісім місяців. Сили оборони України звільнили населений пункт 10 листопада минулого року.




Новости

Инсайды, Коррупция